Disclaimer

De Scooter Dokter 2024

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatieve doeleinden met betrekking tot de diensten die De Scooter Dokter aanbiedt, waaronder pechhulp, onderhoudsbeurten, bandenservice, reparatieservice, diagnose bij niet starten, scooter transport en schadeservice. De Scooter Dokter streeft naar het verstrekken van nauwkeurige en actuele informatie, maar geeft geen garanties of verklaringen van welke aard dan ook met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie, producten of diensten die op deze website worden verstrekt.

Pechhulp, onderhoudsbeurten, bandenservice, reparatieservice, diagnose bij niet starten, scooter transport en schadeservice zijn onderhevig aan specifieke voorwaarden en tarieven, die kunnen variëren afhankelijk van de aard en omvang van de dienstverlening. Klanten wordt aangeraden om contact op te nemen met De Scooter Dokter voor gedetailleerde en up-to-date informatie met betrekking tot deze diensten.

Het gebruik van de informatie op deze website en de diensten van De Scooter Dokter is op eigen risico. De Scooter Dokter is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of de onmogelijkheid om gebruik te maken van deze diensten, inclusief, maar niet beperkt tot, schade als gevolg van virussen, technische storingen of het vertrouwen op informatie die op deze website wordt verstrekt.

De Scooter Dokter behoudt zich het recht voor om de diensten, tarieven en de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. We doen ons best om de website en diensten te allen tijde toegankelijk en accuraat te houden, maar we kunnen niet garanderen dat ze te allen tijde beschikbaar zijn en vrij zijn van fouten.

Door het gebruik van de diensten van De Scooter Dokter stemt u in met deze disclaimer en gaat u ermee akkoord dat de uitsluitingen en beperkingen van aansprakelijkheid zoals hierin uiteengezet redelijk zijn. Als u het niet eens bent met deze disclaimer, dient u geen gebruik te maken van de diensten van De Scooter Dokter of deze website.

Contact opnemen