Onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt
100 – 200
De kosten voor je onderhoudsbeurt hangen vooral af van wat voor scooter je hebt, welke motor erin zit en welk type onderhoud je kiest.
Bougie
Luchtfilter
Olie
Rollen
Remmen
V-snaar
Balhoofdspeling
Banden
Luchtfilterhuis reinigen
Kickstartdelen smeren
Afspraak maken

Waarom Kiezen voor DE SCOOTER DOKTER’s Onderhoudsbeurt?

Gespecialiseerd Team

Ons toegewijde team van scooterexperts, oftewel de ‘Scooter Dokters’, beschikt over diepgaande kennis en ervaring in het onderhouden van scooters van alle merken en modellen.

Preventieve Zorg

Voorkomen is beter dan genezen! Onze onderhoudsbeurten zijn gericht op het identificeren van potentiële problemen voordat ze grote kopzorgen worden. We stellen alles af, van remmen tot verlichting, om jouw scooter in optimale staat te houden.

Originele Onderdelen

Bij DE SCOOTER DOKTER gebruiken we enkel originele, hoogwaardige onderdelen tijdens onze onderhoudsbeurten, zodat de prestaties en betrouwbaarheid van jouw scooter behouden blijven.

Transparante Service

Wij geloven in eerlijke communicatie. Tijdens en na de onderhoudsbeurt houden we je op de hoogte van uitgevoerde werkzaamheden en geven we advies voor eventuele vervolgstappen.

Hoe vaak heeft jouw scooter een check-up nodig?

We adviseren jaarlijks een onderhoudsbeurt, maar dit kan ook afhangen van het aantal gereden kilometers. De Scooter Dokters staan klaar om je te begeleiden bij het bepalen van het ideale onderhoudsschema voor jouw scooter.

Geef jouw scooter de VIP-behandeling die het verdient bij DE SCOOTER DOKTER. Maak vandaag nog een afspraak voor een onderhoudsbeurt en ervaar zelf hoe wij jouw scooter in topconditie houden! Vertrouw op DE SCOOTER DOKTER – jouw partner in scooterwelzijn.

Bekijk ook andere diensten